Over ons

We versterken lokale winkels. 
Supersnel winkelen en direct bij je voor de deur.
Over ons
Bij Orderdaily willen we de kloof verkleinen tussen online en offline winkelen. Wij brengen de leukste winkels uit je stad persoonlijk en direct naar je huiskamer, kantoor of restaurant. Mensen hebben het tegenwoordig wel eens druk. Het probleem is niet het willen winkelen, maar de tijd om te winkelen te vinden. We bieden de consument vrijheid en maken ruimte voor werk, interessante gesprekken, luie zaterdagen, familie en vrienden. Druk nog een keer op de snooze knop of ga gerust door met je dag, wij komen naar jou toe. We got you!
Winkelen is een van onze favoriete activiteiten om de dag door te brengen. Niets zo ontspannend als het vinden van net die unieke vintage item waar je naar op zoek was. Maar we weten allemaal dat er meer in het leven is. Sociale activiteiten, werk, yoga en verplichte bezoeken aan je schoonouders. Soms verliezen we de tijd uit het oog. En dat is oke! We zijn hier. Onze bikers bezorgen het binnen een uur.
Bij Orderdaily hebben we de leukste buurtwinkels voor je uitgezocht. Of je nu op zoek bent naar het leukste verjaardagscadeau, party outfit of andere essentials, bij ons kun je altijd terecht. Wanneer en waar je het ook nodig hebt. Samen met onze experts in het veld is er urenlang onderzoek gedaan om jou de beste supersnelle winkelervaring te bieden.
Over ons milieu
Elke dag worden we verdrietig als we zien hoe alle busjes door de stad rijden en iconische winkels een voor een verdwijnen uit het straatbeeld. Het wordt tijd dat we stoppen met deze inefficiënte manier van online winkelen, verpakken en bezorgen. We kunnen en gaan dit anders doen. Samen met VanMoof bezorgen we je pakketjes direct op de fiets, waardoor onze ecologische voetafdruk verkleind wordt. We denken dat het de nieuwe wereld is.
Over de toekomst
Blijf kijken. We zijn live en met jullie feedback evolueren we elke dag. Tips en tops? Laat het ons weten met een mailtje naar hello@orderdaily.nl