Marketing Stage

Marketing topper gezocht bij Orderdaily!
Ben jij een creatieve en leergierige student die op zoek is naar een uitdaging? Dan ben je bij Orderdaily aan het juiste adres!
Een last-minute cadeautje scoren, die toffe nieuwe sneakers passen of je dagelijkse boodschappen bestellen. Orderdaily is de webwinkel van je stad, die op een snelle en duurzame manier pakketjes van lokale winkeliers bezorgd. Bij Orderdaily kunnen consumenten shoppen bij de leukste en hipste winkels van Amsterdam. Ook zijn wij te vinden in andere steden met onze partner Dille & Kamille. 
Per februari is het marketingteam van Orderdaily op zoek naar een nieuwe topper die het team komt versterken. Jij hebt interesse in de marketing kant van het bedrijf en leert graag meer over hoe een startup in de eerste maanden te werk gaat. Daarnaast kan jij met jouw creatieve gedachtes en ondernemende karakter een bijdrage leveren aan de groei van Orderdaily.
Tijdens je stage ben je vooral bezig met het ondersteunen van de marketingactiviteiten, zoals het maken van content, social media en content planning, communicatie met fotografe en partners en krijg je de ruimte om je creatieve ideeën om te zetten in marketingcampagnes. 
Kortom, een leerzame stage die je meeneemt in de wereld van een startup, je de ruimte geeft om je creatieve ideeën uit te werken en waarbij je actief aan de slag gaat op marketingniveau voor Orderdaily. Wie wil dat nou niet?!
Dit ben jij:
·       Enthousiasteling met minimaal HBO werk- en denkniveau
·       Iemand die zijn/haar theoriekennis op marketinggebied in de praktijk wil brengen
·       Een ondernemende student die niet bang is om initiatief te tonen
·       Resultaatgericht 

Je bezit minimaal twee van de volgende skills:
·       Adobe Photoshop
·       Adobe InDesign
·       Adobe Illustrator

Dit bieden wij:
·       Ervaring binnen een groeiend bedrijf 
·       Ondersteuning door een jong en gezellig team
·       Een marktconform stagevergoeding 
·       Ruimte voor creativiteit en initiatief
 
Is deze functie iets voor jou? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar jamie@orderdaily.nl